Viikon Kovin Biisi

Mikä on VKB?

Viikon Kovin Biisi on verkossa toimiva kilpailu, jossa viikottain vaihtuvat kymmenen musiikkikappaletta kilvoittelevat keskenään viikon kovimman biisin tittelistä.

Kilpailu tarjoaa jokaiselle artistille, mahdollisuuden tuoda oman äänensä esiin ja luoda musiikilleen kaikupohjaa, joka resonoi nuottien tuolla puolenkin.

Voittajaksi selviää se, jonka julkaisu saa viikon aikana eniten some-tykkäyksiä Facebookissa ja Instagramissa.


Katso esittelyvideo

Virallisen VKB-kisastudion juontaja – aina yhtä värikäs Mike Van Dola esittelee sinulle Viikon Kovin Biisi -konseptin kädestä pitäen.


VKB-kisan historiaa

Vuonna 2021 intohimoinen 48-vuotias musiikkiluokan opettaja, Mika Virta, visioi näyttämöstä, jolla musiikin vähemmän tunnetut lahjakkuudet saisivat loistaa kuin teollisuuden jättiläisten rinnalla. Hän innovoi Viikon Kovin Biisi -kilpailun.

Yli vuoden ajan Mika ohjasi tätä alusta yksin, käsipelillä ja visiollaan. Nykyään, suuremmalla tiimillä ja sulavalla systeemillä varustettuna, kisa on osallistujille sujuvampi ja seuraajille jännittävämpi kuin koskaan.

Astuaksesi kehään omalla sävelmälläsi, syötä tietosi kilpailun kotisivuilla ja odota, kunnes saat sähköpostitse ilmoituksen osallistumisestasi viikoittaiseen taistoon. Kun biisisi lisätään VKB-somekanaville sekä Viikon Kovin Biisi -soittolistalle, olet julkisuudessa ja tavoittelet voittoa!

Äläkä unohda parantaa mahdollisuuksiasi hypettämällä somessa kappalettasi edustavia VKB:n kisajulkaisuja.

Vaikka et itse kamppailussa mukana olisikaan, VKB:n soittolistaa kannattaa ehdottomasti seurata. Se on ikkuna suomalaisten indie-artistien temmellyskentälle, josta saat joka viikko tuoreen setin uutta, artistien kärkitasoa edustavaa musiikkia.

Ja kun viikon mittelö lopulta on ohi, voittajan hymni nousee arvostettuun Viikon Kovin Biisi "Hall of Fameen", eli Spotifyssa ajati kasvavalle voittajien soittolistalle.

Siis, pysy tiukasti kiinni Viikon Kovin Biisi -menossa, seuraa taistelun etenemistä lähes reaaliajassa, tarkkaile kilpakumppaniesi liikkeitä, ja jätä oma jälkesi historiaan nyt – äänestämällä suosikkejasi tai kilpailemalla itse Viikon Kovin Biisi -kisassa.


Viralliset VKB-tuotteet

Tilaa virallinen VKB-paita tai -lippis, ja tuet lahjakkuutta ja luovuutta – kaikille vapaata musiikkikilpailua, joka antaa artisteille mahdollisuuden loistaa! Tilaa tästä.

Osta virallinen VKB t-paita

Liity kisaan

VKB on kaikille avoin kilpailu. Voit osallistua maksutta ja ilmoittaa mukaan oman ehdokkaasi.

Ilmoittaudu mukaan

Etusivu Arkisto Osallistu Mikä VKB?